82: libRIP.A.dylib: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/libRIP.A.dylib
83: Security: /System/Library/Frameworks/Security.framework/Versions/A/Security
84: SecurityHI: /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/SecurityHI.framework/Versions/A/SecurityHI
85: QD: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/QD.framework/Versions/A/QD
86: WebCore: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/Frameworks/WebCore.framework/Versions/A/WebCore
87: libCSync.A.dylib: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/libCSync.A.dylib
88: vecLib: /System/Library/Frameworks/Accelerate.framework/Versions/A/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/vecLib
89: libsqlite3.0.dylib: /usr/lib/libsqlite3.0.dylib
90: PrintCore: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/PrintCore.framework/Versions/A/PrintCore
91: libcups.2.dylib: /usr/lib/libcups.2.dylib
92: ImageCapture: /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/ImageCapture.framework/Versions/A/ImageCapture
93: WebKit: /System/Library/Frameworks/WebKit.framework/Versions/A/WebKit
94: vecLib: /System/Library/Frameworks/vecLib.framework/Versions/A/vecLib
95: CoreFoundation: /System/Library/Frameworks/CoreFoundation.framework/Versions/A/CoreFoundation
96: libstdc++.6.dylib: /usr/lib/libstdc++.6.dylib
97: libCGATS.A.dylib: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/CoreGraphics.framework/Versions/A/Resources/libCGATS.A.dylib
98: libJPEG.dylib: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libJPEG.dylib
99: libxml2.2.dylib: /usr/lib/libxml2.2.dylib
100: OpenGL: /System/Library/Frameworks/OpenGL.framework/Versions/A/OpenGL
101: HelpData: /System/Library/PrivateFrameworks/HelpData.framework/Versions/A/HelpData
102: AE: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/AE.framework/Versions/A/AE
103: libTIFF.dylib: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ImageIO.framework/Versions/A/Resources/libTIFF.dylib
104: OpenScripting: /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/OpenScripting.framework/Versions/A/OpenScripting
105: AudioToolbox: /System/Library/Frameworks/AudioToolbox.framework/Versions/A/AudioToolbox
106: HIToolbox: /System/Library/Frameworks/Carbon.framework/Versions/A/Frameworks/HIToolbox.framework/Versions/A/HIToolbox
107: Shortcut: /System/Library/PrivateFrameworks/Shortcut.framework/Versions/A/Shortcut
108: QuartzCore: /System/Library/Frameworks/QuartzCore.framework/Versions/A/QuartzCore
109: AppKit: /System/Library/Frameworks/AppKit.framework/Versions/C/AppKit
110: libCyrillicConverter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libCyrillicConverter.dylib
111: libGreekConverter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libGreekConverter.dylib
112: libJapaneseConverter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libJapaneseConverter.dylib
113: libKoreanConverter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libKoreanConverter.dylib
114: libLatin2Converter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libLatin2Converter.dylib
115: libLatin5Converter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libLatin5Converter.dylib
116: libLatinSuppConverter.dylib: /System/Library/CoreServices/Encodings/libLatinSuppConverter.dylib
Operating System Information
Operating System: Mac OS X 10.5.2 (Build 9C31)
CPU: Intel Core Duo, Number: 2, Speed: 2147 MHz
gestaltPhysicalRAMSize err = 0, result = 2047 MB
gestaltSystemVersion err = 0, result = 0x1052
Screen: 1680 x 1050, depth = 32, ltbr = 0, 0, 1050, 1680
Screen: 1920 x 1200, depth = 32, ltbr = 1680, 0, 1200, 3600
Microsoft Application Info